Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rajongók Oldalai képes leírás - BMW.tlap.hu
részletek »

Rajongók Oldalai - BMW.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bmw.tlap.hu » Rajongók Oldalai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Motor Club Budapest

Motor Club Budapest

Megalakulásunk - történelmünk 1991 júliusában vetődött fel Klubunk alapításának gondolata. 1991 októberében az ötletgazda Horváth István és Vértessy Zsolt címgyűjteménye alapján 120 tagtoborzó levelet küldtek ki. 1991 decemberében a Közlekedési Múzeum Dísztermében a levélben megkeresettek többsége Klub alakuló közgyűlést tartott. Ezen Wolfgang Marx úr díszvendégként képviselte a BMW AG-t, és klubkoordinátorként az anyacég nagyméretű díszzászlóját ajándékozta Klubunknak. E zászló ma is a legbecsesebb klubtörténeti relikviák közé tartozik. 1993 nyarán - messze megelőzve a mai siroki találkozót - Sarlóspusztán saját szervezésünkben lebonyolítottuk az ország első egy hetes motoros találkozóját. 1998-ban taglétszámunk elérte a 100 főt. Ezzel az egyik legnagyobb szervezett hazai klubbá váltunk. 1999 végére létszámunk meghaladta a 130 főt. Mivel egy ekkora klubon belül szinte lehetetlen mindenki igényének megfelelve programokat, túrákat szervezni, ezért a tagság egy része a különválás mellett döntött.

Motoros Túraklub Magyarország

Motoros Túraklub Magyarország

Klubunk 1999 év végén alakult azzal a céllal, hogy szervezett keretet adjon a BMW motorkerékpárosoknak a közös hazai, külföldi, pár napos és több hetes sportos túrákhoz. A Klub a Cégbíróságon bejegyzett non profit jellegű egyesület, tagja a BMW Európa Clubnak. 2000-ben elnyerte Európa legsikeresebb BMW Motoros klubja címet. 2008. szeptemberében, a Svájci Európa Találkozón Engelbergben, kategória első helyet nyert. A tagok tulajdonában majdnem az összes BMW motorkerékpár típus megtalálható. Túráinkat úgy próbáljuk alakítani, hogy a motor fajtája ne gátoljon senkit a közös motorozásban. Jelenleg a taglétszám 79 fő, 2009-tól további 2 fő szeretne a Klub tagja lenni. A tagfelvétel feltételei a következők: 1. A jelentkező saját tulajdonú, vagy saját cége tulajdonában lévő BMW motorral rendelkezzen. 2. Ahhoz, hogy a jelentkező az Elnökség pozitív döntése alapján a januári közgyűlést követően a BMW M.T.M. rendes tagjává váljon, a tárgyév Eseménynaptárában az Elnökség által kijelölt legalább öt túrán részt kell vegyen, ahol be kell tartsa a közös motorozás írott és íratlan szabályait. Itt megismerjük őt, ill. ő is eldöntheti, hogy valóban be kíván-e lépni a Klubba.

E30 328 i

E30 328 i

Az autó története: Az autó 1985. VII. hóban született. Első forgalomba helyezése 1986. IV. 1-jén történt, Svájcban. 1996 áprilisában hoztuk Magyarországra, az utolsó darabok között, mielőtt az új törvény életbe lépett, miszerint 5 évesnél öregebb járművet nem lehet behozni. Három hónapig tartó keresés után 200 CHF közvetítési díj fejében mutatta meg nekünk egy autókereskedő a kocsit. A magyarországi első forgalombahelyezés 1996. októberében volt, ennyi ideig tartott az első 'restaurálás'. Barátom, akitől később vásároltam az autót, az első időkben csak állapotjavítással foglalkozott, kivitte az autót Münchenbe a gyárba és kb 6000 DM-t költött szervízre!!! 1997 februárjában új rendszámot kapott az autó, mert valakinek megtetszett a GAX-500 és magáévá tette (azaz ellopta). 1997 októberében került sor az első átalakításra, ekkor került fel az új hengerfej, szívósor, airsensor, kipufogó és a computer. Ekkor kerültem először komolyabb kapcsolatba az autóval(előtte egy kihangosítót szereltem bele), ugyanis az elektromos átalakítást én végeztem el.

BMW-Team-Kecskemét

BMW-Team-Kecskemét

Sziasztok! Hát hol is kezdjük....:-)Ami közös bennünk,hogy többnyire kecskemétiek vagyunk.De van még valami,ami talán mindennél fontosabb.Ez pedig nemmás,mint a BMW ez az ami összetart minket,amitől egy nagy csapatot alkotunk.Együtt járunk találkozókra,szórakozunk,szerelgetünk... Remélem ez az oldal mások számára is betekintést enged a mi kis közösségünkbe.A hírek rovatba folyamatosan beírjuk a friss infókat,lesznek képek-videók talikról,csapatásokról,lesznek beszámolók,meg minden,ami bmw.....Jó böngészést Mindenkinek!

Tuti menü