Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek Érdekességek képes leírás - BMW.tlap.hu
részletek »

Hírek Érdekességek - BMW.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bmw.tlap.hu » Hírek Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 22 db
Legendák

Legendák

Kopasz, kigyúrt, nyaknélküli, fukszos BMW-sek, akiknek arrogáns viselkedése felett nap mint nap szemet kell hunynunk, ha jót akarunk. Egyszer azért őket is elkaphatja valaki - ha más nem, legalább egy email erejéig. Az alábbi három, köremailek útján terjedő történet motívumait tekintve sok mindenben hasonlít. Találunk bennük: - a sztori igaz voltában reménykedő mesélőt; - kellően unszimpatikus kopasz BMW-seket, akik nagy arcukból hamar visszavesznek, miután náluk jóval gyengébbek móresre tanítják őket; - romákat (áldozatként, igazságosztó agresszorként illetve hősi tolvajként); - némán kárörvendő szemtanúkat; - és csattanós verbális pofont zárszóként.

BOSS Autó és Luxusautó Kölcsönző

BOSS Autó és Luxusautó Kölcsönző

Autókölcsönző Szolnok és Kecskemét területén. Autóinkat igény szerint a helyszínre szállítjuk az ország bármely területén. Üdvözöljük a BOSS Autókölcsönző honlapján! ! ! ! KM DÍJ NÉLKÜL BELFÖLDÖN ! ! ! Autóink sofőr nélkül is kölcsönözhetőek ! Autókölcsönzőnk megtalálható Szolnokon, valamint autóinkat igény szerint a helyszínre szállítjuk az ország bármely területén. A megye területén kívűl 100Ft/km díj ellenében, az egész megye területén ingyenesen, 3 napot meghaladó bérlés esetén. Jelenleg kölcsönözhető típusaink: - Mercedes E220 CDI W211 - BMW 320 CI Cabrió - BMW 320 D - BMW 730 D - Mercedes E220 CDI W210 - Mercedes S400 cdi - Audi A6 2.5TDI V6 - BMW 530 D - Opel Vivaro - Rover 200 1.4i - Suzuki SX4 1.5i - Suzuki Swift 1.3 GLX - VW Touareg - VW Polo 1.0i - Seat Ibiza 1.3i - Fiat Grande Punto

Nagykönyv

Nagykönyv

A BMW könyv hiánypótló, összegző, részletes márkatörténet. A Nagy Képes Autótörténelem könyvsorozat 2. kötete küllemében és tartalmában is méltó párja a BMW autóknak. Az album részletesen bemutatja a gyár színes történetét, a BMW -hez köthető személyek életrajzát és persze a legendás autó - , és motortípusokat. A sorozatban megjelent : Volkswagen, Opel, Mercedes - Benz, Ford.

Maróti Könyvkereskedés

Maróti Könyvkereskedés

Autóműszaki könyvek és szoftverek - BMW 5-Series Apr 1996 to Aug 2003: Saloon ∓state (Touring); 520i, 523i, 525i, 528i ∓30i.Does NOT cover 535i, 5 A Haynes kiadó által kiadott átfogó szerelési könyvek nemzetközi piacra készültek, ezért az angol nyelvet kevésbé ismerők is biztonsággal használhatják. Az eligazodást segíti az oldalankénti 2-3 fénykép, ábra, valamint a kapcsolási rajzok.A Haynes javítási könyvekhez 32 oldalas műhelyszótárt adunk ajándékba. Paraméterek: általában keménykötésű, méret: A4 /210 X 280 mm/, terjedelem kb. 200-250 oldal.

320d Limousine 2008

320d Limousine 2008

A 2005-ben debütált BMW 3-as sorozattal alapjában mindenki meg lett volna elégedve. Csak az a volna ne lett volna: az inkrinimált részlet a közönséget alaposan megosztó, egyesek szerint a koreai tucatautókra jellemző hátsó lámpa volt. Aligha meglepő hát, hogy az idei modellfrissítéskor ezt is átrajzolták a tervezők. Méghozzá alaposan: nőtt a bura mérete, megváltozott a formája és természetesen a betét is, amely néhány részletében új 7-es BMW-jére emlékeztet. A mai kor követelményei szerint a világítótestek LED-esek. A lökhárító is teljesen új. Oldalról a faceliften átesett modellt viszont jószerivel tényleg csak a márkafanatikusok ismerik fel, hiszen itt az egyedüli változást az új, megnövelt méretű külső visszapillantó tükrök jelentik. Bár az első fényszóró formája alapvetően nem változott meg - a legfőbb eltérést az elődhöz képest a szintén az új 7-es BMW-jéhez hasonló LED-es irányjelzők jelentik -, a 3-as BMW eleve kitűnően sikerült frontrésze jól észrevehetően megváltozott. Méghozzá előnyére.

Hírek

Hírek

Kína javítja a BMW autóipari értékesítési eredményét. A BMW német autógyár tervei szerint, az idei második félévben nem termel majd kevesebb autót, mint egy évvel ezelőtt, annak ellenére, hogy az idei első hat hónapban jelentősen csökkent az eladása. Frank-Peter Arndt, a BMW termelési igazgatója szerint a gyár idén legalább 620 612 autót szerel majd össze. Frank-Peter Arndt úgy vélte, az X5-ös és X6-os városi terepjáró modelljei iránti kereslet meghaladja a jelenlegi termelést. Különösen keresik ezeket a modelleket Kínában - hangsúlyozta. A BMW az első megrendelője az autóipari beszállító vegyesvállalatnak: A BMW Megacity Vehicle projekt az első megrendelője a 2008-ban lítium-ion akkumulátorok gyártására alapított SB LiMotive autóipari beszállító vegyesvállalatnak. Az SB LiMotive, a Samsung SDI és a Bosch vegyesvállalata lítium-ion akkumulátorcellákat szállít a BMW számára. A német autógyártó első elektromos autójában alkalmazza majd az akkumulátorcellákat, amelynek fejlesztése a Megacity Vehicle projekt keretein belül folyik. A károsanyag-kibocsátás nélküli járművek sorozatgyártásának megkezdése a következő évtized közepére várható.

Vezetéstechnikai Tréningek

Vezetéstechnikai Tréningek

BMW Vezetéstechnikai Tréningek: Az autóvezetés nem csupán a sebesség és az útirány megválasztásáról szól. A vezetői képességek és a tapasztalat nagyban befolyásolják a vezető reakcióját egy-egy konkrét helyzetben, a rutinszerű napi autózás vagy egy hosszú nyaralás során egyaránt. Fedezze fel Ön is a valódi vezetési élményt és a biztonság érzetét a BMW Vezetéstechnikai Tréningek segítségével! Különböző jellegű és szintű tanfolyamaink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelő kihívást. Kezdeményezés, mely egyre több vezetőt köt össze. Az elmúlt évtizedek növekvő iramú és mértékű technológiai fejlesztéseinek következtében az autók nem csupán kényelmesebbekké, de jóval erősebbekké is váltak. Az új tapasztalatok, az innovatív ötletek és a merőben új típusú gépkocsik megjelenése azt eredményezte, hogy a BMW Vezetéstechnikai Tréningek évről évre növekvő érdeklődés mellett zajlanak. Mára csak Németországban évente több mint 18 000 jelentkező fedezi fel a valódi vezetési élményt és tökéletesíti vezetői képességeit.

Bemutatkozik az 5-ös BMW

Bemutatkozik az 5-ös BMW

Bemutatták az európai BMW-kereskedésekben jövő márciusban debütáló 5-ös sorozat új, hetedik generációját. Az új limuzin sportos és elegáns egyben. Sportos, elegáns és nagyon erős - ez jellemzi a legújabb BMW-t, az új 5-öst, amelyet hétfőn mutattak be az autógyár székhelyén, Münchenben. Az elődhöz képest karakteresebb, lendületesebb vonalak, ugyanakkor összességében visszafogottabb forma jól jelzi, hogy vége a Chris Bangle-korszaknak: a februárban távozott főtervező megvalósult elképzeléseit sok rajongó csak nehezen fogadta el. Az új 5-ös látványa ugyanakkor egyáltalán nem megosztó.

003

003

A BMW 003 a II. világháború alatt Németországban kifejlesztett és gyártott gázturbinás sugárhajtómű. Mintegy 500 darab készült, de mindössze néhány darabot építettek be repülőgépekbe. Kifejlesztése korábban kezdődött, mint a Junkers hasonló, Jumo 004 típusú gázturbinás sugárhajtóműve, de a tervezésnél és a próbáknál felmerült problémák miatt csak később kezdték el a sorozatgyártását. Azokba a repülőgépekbe, amelyekhez a BMW 003-t tervezték használni, a Junkers gázturbinás sugárhajtóművét építették be. Így a Jumo 004 került a Messerschmidt Me 262 vadászrepülőgépbe, az Arado Ar 234 bombázóba, valamint a Horten Ho 229 csupaszárny vadászgépbe. A II. világháború után a BMW 003 másolatát gyártották a Szovjetunióban. A háború alatt Japánban, azt követően pedig Franciaországban fejlesztettek ki a BMW 003 alapján gázturbinás sugárhajtóművet.

Hirdetés
Elásott BMW-t találtak

Elásott BMW-t találtak

Egy földbe elásott nagy értékű autót találtak rendőrök Szentendrén a Lupa tó és a 11-es út között. A még 2007-ben ellopott BMW-t a tűzoltók segítségével szabadították ki. Benke Donáth, a szentendrei tűzoltóság szóvivője elmondta: a rendőrök egy elakadt autó kiszabadításához kérték a segítségüket, ugyanis az ingoványos részen csak a gépkocsi teteje látszódott ki a föld alól. Kiderült, a sötétkék színű BMW-t a nyilvántartás szerint 2007-ben ellopták.

Új kereskedelmi vezető a BMW-nél

Új kereskedelmi vezető a BMW-nél

Bócsa Barnabást (38) nevezték ki a BMW Magyarország Kft. új kereskedelmi vezetőjének, tudta meg a Világgazdaság. Az üzemgazdász, közgazdász és közgazdász tanári végzettségel rendelkező szakember tizenkét éve dolgozik az autókereskedelemben. A kereskedelmi vezetői pozíciót eddig a társaság ügyvezető igazgatója, Henning Putzke töltötte be, így Bócsa Barnabás az első magyar kereskedelmi vezető a cég 2004-es megalakulása óta. A szakember öt éve csatlakozott a BMW Magyarországhoz mint márkakereskedés-fejlesztési vezető, ezt a pozíciót a jövőben is megtartja.

Újra nyitva a múzeum

Újra nyitva a múzeum

Több mint kétéves várakozás után, nyár óta ismét látogatható a BMW müncheni központjában található múzeum. A teljesen felújított múzeum nagyobb és látványosabb lett. És ami nagyon fontos, ingyenesen látogatható.

Új gyárat épít a márka

Új gyárat épít a márka

Durván félmilliárd eurót költ a BMW az új üzemre, amellyel megsokszorozhatják a helyi gyártást Kínában. A németek kínai partnerével, az Európában nemrég csúnyán megbukott Brilliance-szal két lépcsőben bővít kapacitást. Elsőként a Shenyangban működő üzem kapacitását növelik meg évi 30 ezer autóról 75 ezerre, majd egy második gyárépületet is felépítenek, ahol további 100 ezer BMW készülhet. A bővítésre azért van szükség, mert a BMW az eddiginél jóval nagyobb szeletet szeretne kihasítani a kínai luxusautó-piacból, amely felvevőképességében ma már az európaival vagy az észak-amerikaival vetekszik. Jelenleg egyértelműen az Audi és a Buick a két legnépszerűbb prémium-márka Kínában, míg a BMW - amely kissé lekéste a piacnyitást - egyelőre másodhegedűs szerepet játszik. Mostanában azonban ez az egyetlen komoly piac, amely növekedéssel kecsegtet, így a BMW-nek mindenképp megéri a helyi gyártásba fektetni.

 Az új 7-es BMW valóban mérföldkő

Az új 7-es BMW valóban mérföldkő

A járművek fejlődésének történetét újra és újra mérföldkövek jelzik. Most ismét egy újabbhoz érkeztünk: közvetlenül piaci bevezetése előtt áll az új 7-es BMW. A prémium autók világszerte legsikeresebb gyártójának luxuslimuzinja immár ötödik generációjával hatásosan igazolja, hogy A vezetés élménye és az exkluzív nagyvonalúság milyen tökéletes kombinációt alkothatnak.

auto.news.hu - a tesztportál

auto.news.hu - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/bmw a BMW tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható BMW személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál BMW tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű BMW teszt.

Autós hírek, tesztek

Autós hírek, tesztek

A http://www.okauto.hu/ oldalon aktuális autós hírek, új és használt autók tesztjei, hasznos tanácsok használt autók vásárlásához, szerviz tanácsok - tippek, alkatrészek leírásai, autós hifi és navigációs berendezések tájékoztatói, egyedi háttérképek, videók, autós találkozók összefoglalói várják az oldal látogatóit.

Élmény autóvezetés ajándékba, különleges autókkal

Élmény autóvezetés ajándékba, különleges autókkal

Lepje meg rokonait, barátait, szeretteit egyedi, különleges ajándékainkkal és nem mindennapi élményben lesz részük. BMW, Subaru, Evo rally. Ariel Atom, Forma1, Ferrari élmény-vezetés ajándékba minden alkalomra. Minden programunk megvásárolható díszdobozos DVD utalvány formájában is, melyeknek 6 hónap a felhasználási ideje és az ajándékozott dönti el, hogy mikor szeretné felhasználni.

Tuti menü